Onderscheidend in wonen en zorg voor ouderen
Visie op zorg
Visie op zorg
Visie op zorg
Visie op zorg

Wie ouder wordt, wil graag zo zelfstandig mogelijk blijven wonen. Bij Stichting woon-zorgcentra De Rijnhoven begrijpen we dat. Daarom bieden we zorg op maat aan ouderen. Zowel bij mensen thuis als in woonzorgcentra en verpleeghuizen. In onze visie op zorg, staat een belangrijk uitgangspunt centraal: u moet uw leven zo aangenaam mogelijk kunnen invullen op een manier die u prettig vindt. Hieronder vindt u de belangrijkste pijlers uit onze zorgvisie:

Alle facetten van zorg
Niet elke oudere heeft dezelfde behoefte aan zorg; voor sommigen voldoet ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten, een maaltijdenservice of de zekerheid van een aansluiting op de alarmdienst. Anderen hebben permanente, intensieve begeleiding nodig. De Rijnhoven biedt daarom alle facetten van zorg. Van dagbehandeling en activiteitenbegeleiding tot kortdurende opname en van huishoudelijke en persoonlijke verzorging tot  verpleeghuiszorg. Hierbij is ons streven dat iedereen zo lang mogelijk thuis moet kunnen blijven wonen. Is  verhuizen naar een seniorenappartement of woonzorgcentrum de beste oplossing? Dan moet ook het wonen en leven daar zoveel mogelijk lijken op de situatie van thuis. 

Keuzevrijheid
Hoe en waar we onze zorg ook leveren, keuzevrijheid van onze cliënten staat voorop. Daarom kunt u bij ons  aangeven wat uw wensen en behoeften zijn en welke zorg u wilt ontvangen. Vervolgens maken we samen met u een zorgarrangement. Hierbij houden we rekening met een eventuele indicatie van het CIZ. Naast de basiszorg, zoals die is geregeld volgens de AWBZ, kunnen we ook meer bieden. Bijvoorbeeld uitgebreidere zorg, een grotere kamer of meer comfort. Tegen een extra financiële vergoeding kunt u zo kiezen voor de verzorging die u zelf graag wilt. 

Locaties
We leveren onze zorg vanuit verschillende locaties aan de westkant van de stad Utrecht. Locaties die net wat anders zijn dan die van de meeste zorginstellingen. Bij ons vindt u geen standaard verpleeghuis, maar servicewoningen waar ook appartementen met verpleeghuisvoorzieningen zijn. Ook hebben we kleinschalige woonvormen in de nabijheid van een groter complex, zorgappartementen naast seniorenwoningen en groepswoningen, gecombineerd met luxe appartementen. Zo zorgen we voor een breed en flexibel inzetbaar zorgaanbod en is uw keuzevrijheid zoveel mogelijk gegarandeerd. 

CliënteninformatieVrijwilliger bij De RijnhovenBrochures
Zorg aanvragen of vragen?
Zorgbemiddeling De Rijnhoven
0800 - 745 64 68 (gratis)
E-mail zorgbemiddeling@rijnhoven.nl
De ZorgHub
De ZorgHub
@Rijnhoven
De #Rijnhoven gaat dit jaar voor een #PUUR #kerstpakket. Met een #Dopper, #Tonyschocolonely en andere #groene producten!
16 december
RT @Zorgvisie: Toename interesse in e-health in beeld http://t.co/1pavDXbme5
9 december
@AdobeCare Now it works fine... thanks
8 december
@AdobeCare It's Illustrator, InDesign and Photoshop. It crash after the splash, without a error. It happens since 10.10. Sometimes it works.
27 november
@AdobeCare My Adobe crashes when I start up. I'm using OS X 10.10 and the software is up to date. What can I do?
27 november
@VilansNL Gefeliciteerd!
27 november
RT @VilansNL: Hoe houden we de #zorg voor kwetsbare #ouderen goed en betaalbaar? Bekijk dit stappenplan. http://t.co/O6gaed4OrZ http://t.co…
27 november
RT @VilansNL: RT @Invoorzorg: 28-11 verkrijgbaar: Kaartenboek Zó werkt de zorg in Nederland http://t.co/PrGuPrVACG van De Argumentenfabriek…
25 november
RT @VilansNL: RT @ZorgvoorBeter: Vandaag bespreekt #eerstekamer Wet langdurige zorg. Bekijk nieuw thema Vernieuwend zorgen http://t.co/6fpu…
25 november
Het is weer #hygine #week bij De #Rijnhoven! Samen werken we aan #veiligheid voor onze #clinten en bewoners! http://t.co/BhkERYLV5E
25 november
Lees alle tweets van De @Rijnhoven
Volg ons op social media
Deel deze website
Woonz
Bekijk onze woningen op Woonz.nl
Familienet
Bekijk onze woningen op Woonz.nl
Vrienden van Vijverhof
Bekijk onze woningen op Woonz.nl