Parkhof

Parkhof ligt aan de rand van het Alenveltpark in Vleuten. In 2010 zijn alle 38 appartementen van het woon-zorgcentrum volledig gerenoveerd. De parkachtige omgeving is ideaal voor wie van rust en groen houdt. Het stadsdeel Leidsche Rijn ontwikkelt zich nog steeds en er komen voortdurend nieuwe voorzieningen bij. Winkels liggen op een steenworp afstand (zowel Vleuten als Leidsche Rijn). Dichtbij ligt het Leidsche Rijnpark, het grote centrale park van Leidsche Rijn. Parkhof is uitstekend bereikbaar.

Appartementen (geschikt voor 1 of 2 personen)

  • grote woonkamer met kitchenette
  • slaapkamer
  • badkamer
  • eigen balkon

In Parkhof is een centrale ruimte waar tal van activiteiten plaatsvinden. Van sportieve activiteiten als seniorengymnastiek en koersbal tot een gevarieerd avondprogramma met bijvoorbeeld bingo, maar ook met een internetproject.

Er zijn diverse voorzieningen, waaronder een pedicure, een kapper, een winkeltje, een bibliotheek. Op afspraak kan een audioloog of opticien aan huis komen. Er is een gezellig Grand Café waar u met andere bewoners en ouderen uit de wijk kunt genieten van een maaltijd. De meeste bewoners in Parkhof komen uit Vleuten en omstreken. Dat maakt het voor hen extra vertrouwd.

Kwaliteitskaart

Van alle verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland kunt u een kwaliteitskaart vinden op www.kiesbeter.nl Deze kaart geeft informatie over de zorgkwaliteit op basis van officiële kwaliteitsbeoordelingen en ervaringen van klanten.

Wachtlijstinformatie

Er geldt voor deze locatie een wachtlijst. Bewoners van een ander woon-zorgcentrum van de Rijnhoven (Nijevelt) hebben momenteel voorrang. Nijevelt wordt namelijk gesloten vanwege hervormingen in de langdurige zorg. Een deel van de bewoners wil verhuizen naar Parkhof. Daarom is naar verwachting pas in 2016 weer plaats voor nieuwe cliënten. Bekijk het actuele wachttijdenoverzicht.